Gulvafhøvling – høj kvalitet, lave priser på afhøvling

Gulvafhøvling giver helt plane gulve uanset skævheder, bølger eller niveauforskelle. Med en gulvafhøvling kan selv meget grimme og håbløse få nyt liv og blive smukke som nye. Nyafhøvlede og afslebne trægulve med en gammel patina bliver meget smukke med den nøgne og trærene overflade.

Gulvafhøvling giver stilrene og smukke gulve

Når gulve har brug for en ekstra behandling, er det ofte en gulvafhøvling, der skal på banen.Vi har vi valgt at investere i de allerbedste gulvafhøvlingsmaskiner, der findes, så vi kan udføre et bedre stykke arbejde og på en hurtigere tid. Det kommer naturligvis både dig som kunde til gode og os, da vi bliver mere konkurrencedygtige, både på prisen og på kvaliteten.

Gulvafslibning er også en mulighed

Ofte kan gulvet dog klares med en gulvafslibning – men hvad der lige skal til, det kan vi først afgøre, når vi kigger på gulvene. Hvis du derfor ønsker et tilbud fra os, er du meget velkommen til at benytte vores kontaktskema, for så kan vi lave en aftale, hvor vi kommer forbi for en kort tid og kigger på gulvene. Og nu vi er der spørger vi naturligvis til, hvor mange m2 gulve du gerne vil have afslebet eller afhøvlet, og måske er der også trapper til en førstesal eller til kælderen, der også skal have en tur. Men udover gulvafslibning dækker håndværket også over:

  • Gulvvedligeholdelse
  • Gulvarbejde
  • Gulvafhøvling
  • Gulvrenovering
  • Gulvservice
  • Gulvafslibning
  • Gulvreparation
  • Gulvpleje

Billig gulvafslibning – få et tilbud

Priserne ligger på godt 50 kr. pr. m2 for gulvafslibningen, så det er ikke så vanskeligt at regne ud, at man når rigtig langt for blot nogle få tusinde kroner. De priser du får fra os, er altid inkl. moms. Tjek venligst at de priser du evt. får fra en af vores konkurrenter også er inkl. moms, då du kan sammenligne de to tilbud!

Vi råder altid til, at gulvene efter behandlingen får en gang lud, så træet ikke gulner i lyset og solen, men ellers er det naturligvis helt op til dig, hvad der siden skal ske med gulvene. Men vi råder til en lakering, sæbebehandling eller en oliebehandling…