Gulvarbejde

Gulvarbejde omdanner dine ridsede, nedslidte og grimme gulve til nye. Med afhøvling, afslibning og behandling omdanner vi dine gulve og giver dem et nyt liv.

Hvad er gulvarbejde

Vi er specialister i at arbejde med trægulve, men vi begrænser os ikke kun til dette. Vi kan lave gulvarbejde, og vi kan montere helt nye gulve. Lad os også hjælpe med efterbehandlinger af dit eksisterende gulv, så det igen bliver som forventet. Uanset hvilken slags afhøvling af trægulve du er interesseret i, så står vores dygtige gulvfolk altid klar til at bistå dig med kort frist.

Hvor foretages billig gulvarbejde?

Flere danske hjem har en eller anden form for trægulve. Fliser og klinker som materiale, er blevet efterstræbt i alrum. Dog har træ nogle egenskaber, der leder tll, at mange foretrækker trægulve i deres entré og børneværelser. Udover træ som materiale findes der f.eks:

  • Væg-til-væg tæpper
  • Klinker
  • Linoleum
  • Skiffer

Korrekt gulvarbejde giver smukke trægulve

?
Parket er robuste og mere modstandsdygtig end klinkegulve, fordi de kan slibes og opfriskes påny. Endvidere kommer, at du kan lave om på overfladens fremtoning med en forbedret behandling. Gulve af træ kan ganske vist ikke høvles og slibes ubegrænset. Robuste plankegulve holder dog i lang tid, forudsat gulvarbejdet er lavet af en professionel og erfaren gulvmand

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet og kundetilfredshed er kendemærket for vores forretning. Vi går interesserer os meget for kvalitet, billig gulvarbejde og fornuftige priser. For at nå et tilfredsstillende resultat, praktiserer vi til stadighed et tilbundsgående og kvalitetsbevidst stykke arbejde.

Nye gulve er med til at danne et smukt og solidt helhedsindtryk af privatboligen. Der findes mange perspektiver inden for plankegulve og parketgulve, hvor du kan du vælge blandt mange forskellige modeller.

Afhøvling, afslibning og reparation af ødelagt trægulv

renovering af trægulve giver dit hus eller lejlighed nyt liv, og tilmed forlænger det gulvets levetid. Forinden vi udfører gulvarbejde, laves et grundigt tjek af gulvets stand. Kan trægulvet ikkeslibes eller friskes op på anden måde, er en gulvafhøvling den eneste løsning. Men i som oftest er en gulvafslibning tilstrækkelig. Ifald du ønsker et helt nyt trægulv i boligen, er der en stor del gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter kan vi udføre gulvmontering eller gulvlægning.

Vi lytter til dine forventninger og drømme

Er du usikker på, hvad der er den rigtige gulvmulighed i dit hjem, giver vi vejledning og gulvinspiration. Ved alle typer gulvrenovering tager vi forskellige hensyn, til for eksempel:

  • Tykkelse
  • Bredde
  • Robusthed
  • Holdbarhed

med udgangspunkt i dine smag, ønsker samt forventninger og krav.

Førend du bestemmer dig for, om vi skal være din foretrukne gulvsliber og leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt erfaren gulvspecialist for en snak og indhent en overordentlig billig pris.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.