Gulvpleje

Gulvpleje anvendes til at forstærke og forskønne dit hjemmets trægulv. Trægulve plejes forskelligt hvilket betinges af beskaffenhed og overfladebehandling. Den aller bedste gulvpleje tilpasses gulvrengøringen og gulvvedligeholdelsen i hjemmet.

Gulvpleje
Gulvpleje

Hvad er gulvpleje?

Der er nu noget hyggeligt og dejligt med trægulve og træ i boligen. parketgulve og plankegulve tilfører privatbgoligen noget fuldstændig anderledes, i dagligstuen, gæsteværelset eller et administrationskontor i et firma. Træ giver et touch af velvære, finhed og stemning på én gang. Ved at vedligeholde, rengøre og pleje et parketgulv rigtig, vil du skaffe dig en gulvløsning som holder i årevis.

Gulvpleje og gulvrengøring af trægulve?

Det er vigtigt at du anvender de korrekte plejemidler til vedligeholdelse og rengøring af gulve af træ. Uheldig brug af rengøringsmidler er med til at ødelægge og misfarve og ødelægge gulvene. Det kan herudover give problemer at efterlade parket og plankegulve for vådt ved rengøring. Ligegyldig hvilken behandling plankegulvet eller parketgulvet har, må det ikke være vådt/fugtigt over rum tid. Skrappe rengøringsmidler på plankegulve eller parketgulve er unødvendigt.

Gulvpleje af lak, olie og lud bræddegulve?

Har du et ludbehandlet parket eller plankegulv bør det rengøres med sæbespåner eller en natursæbe til trægulve. Gulve med lak kan med god nytte rengøres med universal rengøringsmiddel eller et par dråber opvaskemiddel. oliebehandlede gulve kan vaskes med træsæbe eller oliepleje, der ganske enkelt blandes i vand.

Hvornår gulvrengøring og hvornår gulvpleje?

Vi tilbyder gulvvejledning om gulvvedlgieholdelse, gulvpleje samt gulvvedligeholdelse. Hvis hjemmet har et grimt og slidt pankegulv eller parket, kan det være fristende med en gulvsanering og udskiftning. Tit behøver du ikke at udskifte dit parketgulv eller plankegulv, men kan nøjes med en gulvafslibning Gulvspecialisten har rigtig mange muligheder
for gulvrenovering, herunder gulvslibning, afhøvling og efterbehandling, hvorefter dit slidte massive bræddegulv ændres til nyt. Vi benytter let slibning, fuldslibning og gulvafslibning til gulvrenovering.

Hvad er en fuldslibning?

En fuldslibning giver tit det smukkeste slutresultet. Her slibes træet helt, så efterbehandlingen tilføres nyslebet træ. Herefter kan der påføres en ny behandling med lak, lud, olie og voks. Et unikt udtryk fås med gulvmaling eller bejdse, så det er ene og alene fantasien som sætter grænser.

Hvad forstås ved let afslibning?

Her slibes gulvet kun meget let med fint sandpapir eller et slibenet. Teknikken egner sig bedst til genopfriskning af gulvet med lak, voks, lud eller sæbe. Gulvoverfladen ‘nulstilles’ så er helt ren og klar til en ny efterbehandling. Kontakt os gerne for yderligere info om vedligeholdelse, rengøring og afslibning og gulvpleje

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.