Olie

Olie og oliering af parket tilbydes til en tilfredsstillende pris. Denne overfladebehandling bibringer træets ved en ædel lød og er temmelig in på både lyse og mørke træsorter. Oliebehandling som behandling kaldes også gulvolie for ikke at forveksle den med andre olietyper.

Olie
Olie

Olie og oliebehandling af trægulve?

Er dit gulv blevet forslidt samt den primære farve mistet? Så er en ny olie påkrævet. Træet mættes med en hærdende gulvolie der er slidfast, hårdfør, let at rengøre og pæn at bese. som helhed en ganske flot behandling som er in.

Gulvolie til plankegulve eller parketgulve

Gulvolie frembringer træet dybde uanset om træsorten er lys eller mørk. Åretegninger og former i træet pointeres og bliver ekstra iøjnefaldende. Olie benyttes tillige på ordplader af træ i køkkener hvor der kommer fedt, hvilket viser at det er en rigtig effektiv efterbehandling.

Oliering og oliebehandling af plankegulve eller parketgulve?

Olie giver lyse træsorter en lidt honning agtig farve, der er utrolig flot. Med olie får du et nydeligt og naturligt pankegulv eller parket, som vil vise sig som rustikt og tørt. Oliebehandlede parket og plankegulve kan poleres og være blank, om ønsket.

Hvid oliebehandling med hvidpigment?

Hvid olie kaldes også for hvidpigmenteret olie. Olie kan fås uden og med hvidpigmentering. Hvid oliering er en ganske god behandling, der passer glimrende til et nyrenoveret lyst parket eller plankegulv. Lyse træsorter som bøg, eg, ask og fyr får den efterspurgte lys grå-hvidlige tone som et sandskuret bræddegulv.

Gør-det-selv oliebehandling

Oliebehandling kan udføres som selvgjort gulvarbejde eller af en kompetent gulvsliber. Vi har stor viden og kompetence indenfor oliering og oliebehandling og kan også hjælpe dig. I kraft af attraktive gulvafslibning priser, er vi en overordentlig god gulvpartner. Her er du sikker på hånværksmæssigt rigtig gulvarbejde.

Daglig rengøring af oliebehandlet plankegulv eller parketgulv

Et olieret gulv skal vaskes så lidt som muligt, bare nøjes med støvsugning. Ved tilsmudsning anvendes en gulvsæbe til oliebehandlede plankegulve og parket.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Én kommentar til “Olie”

  1. http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ – Buy Amoxicillin Amoxicillin 500mg http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.